Sivut


tiistai 15. heinäkuuta 2014

Kesäkuulumisia

Kesä on jo pitkällä ja kylmän kesäkuun jälkeen on ollut varsin mukavaa kun on voinut heittää villasukat nurkkaan.
Pöytyällä 14.6. käytiin palelemassa koiranäyttelyissä. Toppatakki olisi pitänyt olla, lämpötila oli huikeat 9 astetta ja vaakasuoraan tuuli pohjoisesta. Menestys tuossa näyttelyssä oli sään kaltainen; Danny sai ERI:n ja Armi EH:n. Tuomarin mielestä Dannyn esittäjän pitäisi olla isompi ja mielellään mies :D  No, kaikenlaista sitä on matkanvarrella kuullut mutta me ei pienistä masennuta :D

Toki keväällä Danny kävi siis Ullan kanssa Liettuassa ja sieltä tuli plakkariin 2 x ROP, 2 x CACIB ja Liettuan Voittaja 2014 titteli. Ei siis turha reissu.



Ja käväistiinhän me myös Latvian puolella Talsissa 3.-4.5. ja siellä ekana päivänä Danny oli ROP ja RYP-1 saaden sertin ja Armi oli PN2 ja sai junnusertin. Toisena päivänä ei mainittavaa; no, ERI:n sai molemmat.
Mukana oli myös mun airiskasvatti Koda (Lilydale All Time Aston) ollen molempina päivinä ROP ja saaden siis myös junnusertit :) Hieno reissu kaikenkaikkiaan.
Danny käväisi myös Viron voittajanäyttelyssä Ullan kanssa kun minä juhlin kotona esikoisen lakkiaisia, tuloksena AVO ERI ja AVK4.

Muuten ollaankin nautittu kesästä ja Armin kanssa käyty sekä agility- että toko-treeneissä. Vaihtelevalla menestyksellä ollaan aksattu mutta aina yhtä kivaa on ollut ja Armi nauttii suunnattomasti ja niin nautin minäkin. Elokuussa taas agilitytreenit jatkuu, siihen asti keskitytään tottelevaisuuteen. Aika valikoiva on kuulo tällä hetkellä mutta jospa se siitä herkistyis taas.

Seuraavaksi suuntaamme kolmen päivän turneelle Kuopioon samalla kokoonpanolla eli Danny, Armi ja Koda ja tietysti Ulla ja Sari myös :)

Airikset on nautiskelleet kesästä ja voivat hyvin, tärkeä tehtävä on vahtia pihapiiriä ettei ainakaan naapurin kissa pääse yllättämään :) Olga on taas kotiutunut Sirkulta ja Hugo on silminnähden onnellisempi kun sai kaverin <3 Ja kummallista kyllä Olga toi selkeästi ryhtiä tähän ryhmään ja koko lauma on jotenkin rauhallisempi eli Olga on selkeä johtaja. Ihmekkös tuo :D




Olga, Danny, Armi ja Hugo




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti