Sivut


keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Settereillä mennään :)

Ei toteutunut airispentuesuunnitelmat, tämänhetkisen PRA-tilanteen vuoksi.
DNA-testin toivossa odotellaan aikaa parempaa.

Nyt porskutellaan setterikolmikon kanssa. Lauma on siis lisääntynyt yhdellä Artistilla kun laumaan saapui Fredi (Grove Creek's Arctic Dream) viime elokuussa. Niin kuin kaikki muutkin Artistit tuli Fredikin varsin extempore, aika moni varmasti muistaa minun sanoneen, ettei yhtään setteriä tule enää tähän talouteen ;) Ja kuinka ollaakkaan punanutut vilisee silmissä.
Setterien leppoisuus on tehnyt minuun suuren vaikutuksen, ne eivät provosoidu lenkillä vastaantulevien (pikku)koirien räksytyksestä ja kolmenkin setterin ulkoilutus sujuu ilman hermojen (ja maineen) menetystä.
Toki odotan Fredin aikuistuvan ja lopettavan turhanpäiväiset askartelut mutta olihan ne aika tuoreessa muistissa eikä kovinkaan suurena yllätyksenä tullut. Vaikkakin tämä heppu on jo nyt lyönyt laudalta Armin ja Dannyn; seinästä irtoaa valokatkaisijasta alkaen kaikki mahdollinen...

Vuosi 2015 oli varsin menestyksekäs näyttelyvuosi Dannyn kanssa. Danny voitti settereitten Vuoden näyttelyuros-tittelin hiuksen hienolla 1,5 pisteen erolla seuraavaan. Lisäksi Danny sijoittui kaikkien rotujen Vuoden näyttelykoira kisassa sijalle 78, saaden kutsun myös Champion Of Champions gaalaan. Danny oli siis menestyksekkäin Punainen Irlanninsetteri vuonna 2015. Mitenköhän korkealle olisikaan sijoittunut jos olisi jollain aktiivisemmalla näyttelyharrastajalla, me kun ei tosiaankaan joka viikonloppu näytelty :D Enpä olisi ikinä uskonut mitä tämä ihan extempore hankittu ensimmäinen setterini tuo tullessaan. Huikea koira!


















Armille kuuluu myös hyvää. Neitokainen käväisi Ruotsin puolella kylässä ja nyt jännityksellä odotamme millaisia tuliaisia maaliskuun loppupuolella ilmestyy; toivon mukaan pieniä punanuttuja ;)
Niistä sitten lisää Pentublogissa ;)
Armi myös MH-luonnekuvattiin loppukesästä ja yhtään yllätystä ei tullut testin aikana. Todella hyvä hermoinen ja rohkea koira, helppo koira myös arjessa. Ihana Armi!

Danny, Fredi ja Armi

Naapurikyttääjät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti