Sivut


keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Iso-Dee Baltian kiertueella

Perjantaina 19.4. starttasimme 10.30 lautalla Tallinnan kautta kohti Latviaa ja Talsia.
Matka taittui varsin mukavasti huolimatta todella surkeassa kunnossa olleista teistä. Varsinaista kynnöspeltoa. Perillä meitä odotti "hotelli", josta oli saanut hiukan erilaisen kuvan Booking'in sivuilta. Vastassa oli myös aivan ihastuttava talon emäntä, joka toivotti meidät lämpimästi tervetulleiksi.
"Hotelli" osoittautui kaiken kaikkiaan loistavaksi. Koiran kanssa pääsi helposti lenkille ja oli ainakin rauhallista.
Hotel Saule :)

Talsissa oli kaksi kansallista näyttelyä mutta päätimme kuitenkin ajaa sunnuntaiksi Paneveryziin Liettuaan, jossa oli myös kansallinen näyttely. Sitten itse näyttelyyn; settereitä oli ilmoitettu näyttelyyn 4 joista kolme oli urosia ja yksi narttu. Junnuluokassa Dannyn kanssa kilpaili 10 kuukauden ikäinen poju, joka oli varsin kookas ja muutenkin aikalailla Deen vastakohta. Jännitti kyllä vietävästi mikä on  "tuomio". Onneksemme Danny voitti luokkansa ja sai junnusertin, mikä riittää Latvian juniorivalio arvoon :D Paras uros kehässä vastassa oli mahtavassa turkissa ollut valiouros, joka korjasi potin. Rotunsa paras oli avoimen luokan narttu. Tuomari oli Victor Shyian Ukrainasta.

Liettuassa yövyimme varsin pienessä hotellissa. Kovin rauhallista ei ollut sillä hotellin alakerrassa oli paikalliset häät ja meno ylimmillään.. :) Uni tuli kyllä "humpasta" huolimatta tai juuri siksi, varsin nopeasti.

Hotel Verslo Klase 
Näyttelyyn oli ilmoitettu kolme setteriä, jotka kaikki olivat uroksia. Kaksi junnuluokassa ja yksi valioluokan koira. Meidän osalta lopputulos oli varsin mainio, Danny voitti luokkansa ja sai junnusertin, ja näin ollen Dannysta tuli myös Liettuan juniorivalio sekä Baltian juniorivalio. Tuomarina oli Jurate Butkiene Liettuasta.
Näyttelyn jälkeen kamat autoon ja kohti Latviaa, jossa yövyimme kivassa  Medzabaki-hotellissa, Lilaste nimisessä paikassa.  Kunnon yöunien jälkeen oli mukava lähteä kohti Tallinnaa ja Suomea <3
Hotel Medzabaki

Reissu oli varsin antoisa ja kaikki meni hyvin ilman suurempia kommelluksia. Danny on loistava matkakaveri, ei stressaa mistään, tykkää matkustaa autossa ja viihtyy hotelleissa.
Matkaa taittui kaikkiaan n.1500 km joten raskaita reissuja nämä kuitenkin on.
Kiitos huippuhandlerille ja mahtavalle matkakaverille Ullalle reipashenkisestä reissusta, kohti uusia seikkailuja.. "Sanotaan, että seikkailijaa maailma rakastaa", laulaa Danny :D

Reipashenkinen viihdetaiteilija Danny saa nyt nauttia kesästä ja kasvatella karvaa seuraaviin koitoksiin.


EE & LV & LT & BALT J MVA
Dollydane's Morgan Freeman
"Danny"



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti