Sivut


sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Vertä, hikeä mutta ei kyyneliä...

Tänään oli vuorossa verijälkeä rytmiryhmän kanssa. Jussi oli eilen tehnyt koirille jäljet ja ajelimme intoa puhkuen Villähteelle.
Ensin isommat höyryt koirista pihalle ja koko lauma irti :D
Vaikka lauma ei ollut pitkään aikaan päässyt juoksemaan yhdessä, ei minkäänlaista ongelmaa taaskaan ollut. Jopa Speedy :) on sisäistänyt miten laumassa ollaan.

Jäljelle pääsi ensimmäisenä (vanhimman oikeudella ) Airi. Airi suoriutui mainiosti mutta keskityn enemmän omien koirieni analysointiin :D

Seuraavana pääsi Olga. Olgalle verijälki oli ensimmäinen (minun laiskuutta!) ja jännityksellä odotin miten tyttö reagoi ja toimii. Alku näytti oikein hyvältä, Olga kiinnostui heti ja toimintakykyä löytyi. Olga lähti rauhallisesti ja keskittyneesti jäljelle ja näytti kovin "pohtivalta". Sitten iski jännitys... mutta siitäkin huolimatta Olga jäljesti tarkasti, rauhallisesti ja keskittyneesti. Loppua kohti jännitys pikkuhiljaa laukesi ja Olga rentoutui. Kaikkineen Olga suoriutui mielestäni erinomaisesti ja fiilis oli kyllä kieltämättä loistava! Olga on toiminnan koira ja nauttii kaikesta tekemisestä aina sataprosenttisesti. Ihan mieletön harrastuskoira.

Sitten Hugoon. Hugo kiinnostui myös jäljestä heti ja reippaana poikana lähti myös heti jäljelle mutta huuhaili välillä ja merkkaili mättäitä... äijä! Kaiken kaikkiaan olin kyllä tyytyväinen Hugonkin suoritukseen. Hugokin selvästi ymmärsi mistä on kyse ja ihan hyvä fiilis jäi tästäkin.

Speedy pääsi viimeisenä jäljelle ja oli ehtinyt kerätä virtaa siinä määrin, ettei keskittymiskykyä ollut sitten tippaakaan... Täytyi jarrutella ihan urakalla :) Speedykin toki kiinnostui alussa jäljestä ja lähtikin jäljelle hyvin mutta sitten mentiin... No, ihan hyvä aloitus spiiiidille.

Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen päivän antiin ja miten hyvä olo voikaan tulla siitä kun näkee miten koirat nauttivat työskentelystä jäljellä!! Jippii! Jospa tästä sais potkua niin paljon, että tästä tulisi ihan tapa!

Jälkien lomassa tuli kerätyksi pari kakkapussillista ;D suppiksia, joten ei pöllömpi päivä ollenkaan! Sää suosi ja päivä oli mahtava!! Kiitos Jussille!


Tässä poseeraa koko porukka jälkiurakan jälkeen :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti